Wiener Johann Strauss Konzert-Gala

Genre
IU Concert
When
Thursday 31 January 2019 | 19:30
location
  • Concertzaal
Organizer
Royal Event Management GmbH
Price
38 - 68 - 78 - 88 euro
Order tickets> Additional shipping costs for shipment via Post

Levendige Weense muziekcultuur met een fris levensgevoel – het "Wiener Johann Strauss Konzert-Gala" met de K&K Philharmoniker komt alle beloften na! Beminnelijke ongedwongenheid en een vlot tempo garanderen de Oostenrijkse levenswijze.

Meer dan een miljoen bezoekers in 19 Europese landen lieten zich meeslepen met de opgemonterde en jeugdige charme van de exportschlager "Made in Austria" van Matthias Georg Kendlinger.

22ste Europese tournee van 27 december tot 26 februari 2018 – met concerten in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, België, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Denemarken, Noorwegen en Oekraïne.

De K&K Philharmoniker wekken de melodieën van de Strauss-dynastie op charmante wijze opnieuw tot leven. Ook dit seizoen mochten de traditionele toegiften "Donauwalzer" en "Radetzky-Marsch" de kroon op het werk zetten.

"Weens, nostalgisch, gewoon goed!" (Volkskrant van Leipzig)

Eens te meer dragen de originele optredens van het Oostenrijkse K&K Ballett bij tot het sympathieke karakter van deze concertreeks. Onvergetelijk hierbij blijft Gerlinde Dill, die haar stempel nadrukkelijk op deze formatie drukte en meer dan 20 jaar lang choreografieën voor het wereldberoemde Weense nieuwjaarsconcert maakte.