Carneia & MyGun

Genre
IU Concert
Wanneer
vrijdag 3 april 2020 | 20:30
Locatie
  • De Kelk
Organisator
BVBA Partysolutions / De Kelk
Bestel tickets > Extra verzendkosten voor versturing via De Post
carneia bandpic.jpg evenement size website

Aloha ! Dubbel feest in De Kelk!

Enerzijds CARNEIA, met Jan Coudron van King Hiss op zang en anderzijds het live debuut van MyGun, het nieuwe project rond Henk Vanhee van Cowboys & Aliens.

Datum: Vrijdag 3 april

Carneia Bio :

Sinds 2008 zet CARNEIA zijn tanden in het post-metal genre. Geïnspireerd door bands als TOOL en FAITH NO MORE ontwikkelde de band in de loop der jaren een eigen smoel. Gelauwerd door pers en publiek voor hun eigenzinnige sound en hun intense live reputatie, is de tijd rijp voor een nieuwe worp.

“Voices of the Void”, CARNEIA’s vierde album, creëert een eclectische geluidsmuur doordrongen van weldoordachte riffs van Jille Vandromme en Thomas Combes en gevarieerde stevige ritmes van Joppe Vandewalle (MIAVA). Dit alles wordt overgoten met een saus van krachtige zanglijnen door Jan Coudron (KING HISS) die het ene moment zachtjes zalven en je het andere moment vol op de kin raken.

Het nieuwe album is geen licht verteerbare brok, maar eerder een 8-gangenmenu voor de fijn proevende muziekliefhebber. Een intense ervaring waarbij je door het getroebleerde hoofd van een zoekende ziel reist. Terwijl hij worstelt met zijn demonen en de onvermijdelijkheid van zijn genen, blijft hij een zwaar rotsblok koppig op een steile berg duwen. Vervaagt hij in de leegte van witte ruis of is er toch nog hoop?

MyGun Bio :

MYGUN is een recente band met 4 bekende koppen uit de West-Vlaamse heavy rockscène die samen hun schouders plaatsen onder het songwriterstalent van Arnaud De Rouck. De sound schuwt de classic hardrock niet en belandt via de karakteristieke samenzang en de loodzware riffs als vanzelf in het weelderige bed van de grunge uit de jaren 90. Met leden en/of ex-leden van onder andere Fields of Troy, Transcoder, Grizzlyncher en Cowboys & Aliens heeft men de klasse en de ervaring om een band te vormen die staat als een huis bovenop een fundament van graniet. Teksten met een gitzwart randje en de nodige humor zorgen ervoor dat zowel oude rotten als jonge wolven probleemloos blijven drijven in de donkere kweekvijver van deze jongens.

Café: 17u
Deuren: 20u
Fiësta: 20u45

Snel zijn is de boodschap ! The word is out !