Centaur

Genre
N/A
Wanneer
woensdag 14 maart 2018 | 20:00
Locatie
  • Kapel PZ Onze-Lieve-Vrouw
Organisator
Mooov
Bestel tickets> Extra verzendkosten voor versturing via De Post

De vijftigjarige Centaur was ooit een paardendief. Nu leidt hij een eenvoudig leven in een dorpje in Kirgizië en wordt hij erg gerespecteerd door zijn buren. Op een dag wordt hij verdacht van de diefstal op het renpaard van zijn broer, de rijke Karabay. De man schakelt een oud-rivaal van Centaur in om het paard terug te vinden.

Centaur is een mooie, meditatieve film over mens en dier in een land dat gevangen zit tussen bijgeloof en oprukkend fundamentalisme.

MOOOV BREEKT UIT
Van half februari tot half maart zoekt MOOOV andere oorden op. Weg uit de filmzaal, recht het hart van de stad in. MOOOV vond vijf bijzondere locaties die samen goed zijn voor meer dan 1.000 jaar Brugs erfgoed. Stuk voor stuk perfecte settings voor verrassende filmavonden.

Op het programma, films van ver buiten de Brugse stadsomwalling: een zeldzaam kleinood uit Kirgizië, lichtvoetige humor uit Frankrijk, politieke intriges uit Argentinië en een moeder die het noorden kwijt is.

Met deze unieke reeks films op unieke locaties in de Brugse binnenstad wordt MOOOV BREEKT UIT een maand om nooit meer te vergeten.