El presidente

Genre
N/A
Wanneer
woensdag 7 maart 2018 | 20:00
Locatie
  • Oude sporthal Howest
Organisator
Mooov
Bestel tickets> Extra verzendkosten voor versturing via De Post

Hernán Blanco, recent verkozen tot president van Argentinië, ondergaat de eerste beproeving van zijn ambtstermijn. We volgen hem op een belangrijke bijeenkomst waar hij zichzelf op de internationale kaart wil zetten. Maar tegelijkertijd mag hij zijn eigen Argentijnse volk niet uit het oog verliezen.

El Presidente is een razend spannende politieke thriller die ons een zeldzame blik gunt in de geest van een op macht beluste man terwijl hij behendig navigeert doorheen de politieke achterkamers vol intriges.

MOOOV BREEKT UIT
Van half februari tot half maart zoekt MOOOV andere oorden op. Weg uit de filmzaal, recht het hart van de stad in. MOOOV vond vijf bijzondere locaties die samen goed zijn voor meer dan 1.000 jaar Brugs erfgoed. Stuk voor stuk perfecte settings voor verrassende filmavonden.

Op het programma, films van ver buiten de Brugse stadsomwalling: een zeldzaam kleinood uit Kirgizië, lichtvoetige humor uit Frankrijk, politieke intriges uit Argentinië en een moeder die het noorden kwijt is.

Met deze unieke reeks films op unieke locaties in de Brugse binnenstad wordt MOOOV BREEKT UIT een maand om nooit meer te vergeten.