Historium - voucher

Genre
N/A
Wanneer
maandag 31 december 2018
Locatie
  • Historium
Organisator
Historium
Prijs
6 - 22 euro
Bestel tickets> Extra verzendkosten voor versturing via De Post
Winterbeeld historium

Op tijdreis naar de Middeleeuwen!
In het Historium, de meest bezochte attractie van Brugge, stap je terug in de tijd. Je kunt er op verschillende manieren zien hoe Brugge bruiste tijdens de Gouden Eeuw.
In de Historium Story volg je het liefdesverhaal van Jan van Eyck’s leerjongen Jacob, terwijl je wandelt door de wonderlijke attractie met film, decors en speciale effecten. In de Historium Exhibition, de interactieve tentoonstelling, vind je aanvullende informatie over de Brugse Middeleeuwen of kun je aan de slag met de knotsgekke Family Trail.
Keer met de Historium Virtual Reality terug naar het jaar 1435 en vaar virtueel de haven van Brugge binnen! Je ziet de Waterhalle en het Belfort van toen en vliegt van de Markt naar de vroegere Sint-Donaaskerk. Een ervaring die je voelt tot in de toppen van je tenen.
Het Historium is elke dag open van 10u tot 18u, ook op zon-en feestdagen. Audioguides en Virtual Reality beschikbaar in 10 talen. Ontdek het volledige aanbod op www.historium.be.

Ticketinfo:
- Explorer Ticket: Historium Story + Historium Exhibition
- Time Traveller Ticket: Historium Story + Historium Exhibition + Historium Virtual Reality
- Thirsty Time Traveller Ticket: Historium Story + Historium Exhibition + Historium Virtual Reality + drankje in het Duvelorium