Niet Vergeten

Hoge Fronten / Lieke Benders

Genre
Familie
Wanneer
zondag 22 oktober 2017 | 15:00
Locatie
  • Maz genummerd
Organisator
Cultuurcentrum Brugge
Prijs
60 min zonder pauze
Bestel tickets> Extra verzendkosten voor versturing via De Post

Niet vergeten is een voorstelling over kostbare herinneringen. Om die niet te laten vervliegen, moet je ze vaak tevoorschijn halen en oppoetsen. Daarom rakelen oude mensen dikwijls hun ontelbare verhalen op.

Als je zeven bent, doe je dat veel minder. De 'herinneringskast' in je hoofd heeft dan nog veel lege laatjes. In de laatjes van je eerste jaren, daar zit bovendien al bijna niks meer in.

Hoe zou het zijn als we ons die eerste levensjaren wel zouden herinneren? De eerste kennismaking met licht, je eerste hap lucht? De enorme gezichten die boven je wieg hingen? De geur van je moeder? Waarom herinnert de ene zich hetzelfde zo anders dan de andere? Is onze verbeelding ermee aan de haal gegaan om er mooiere kleuren en vormen aan te geven?

Niet vergeten is een theatraal luisterboek van de bekende jeugdschrijfster Joke van Leeuwen. In een koptelefoon spreekt een stem je aan en vraagt je om mee te gaan in het verhaal dat de acteurs op het podium spelen.

vanaf 8 jaar

Om 14.00 uur is er een gratis workshop waarin we je uitnodigen om herinneringen op te halen en je eigen herinneringsdoosje te maken. Het aantal deelnemers is beperkt! Schrijf je dus vlug in via sara.colpaert@brugge.be of 050 44 30 52.