Nieuw in verkoop: Wintermoments with Flowers

9 oktober 2017

« Terug naar nieuwsoverzicht

Winter Moments with Flowers in het sop van Jules Verne!

Wie alvast de kerstsfeer wilt opsnuiven, moet beslist een bezoekje brengen aan Winter Moments with Flowers. Van 24 tot en met 28 november 2017 zal het historische Oud Sint-Janshospitaal in Brugge baden in winterse bloemenweelde. Tientallen floristen werken in het thema 'Christmas around the world', geïnspireerd op de boeken van Jules Verne. Met prachtige bloemwerken als resultaat.

Nationale en internationale topfloristen.
Van de grote ambassadeurszaal tot de tuin, de verschillende vertrekken van het hospitaal zullen baden in sfeervolle bloemendecoraties van nationale en internationale floristen. De vaste designers zoals Arnauld Delheille, Sebastien Dossin, Anneke Catrysse, Veerle Desmet, Rita Vangansbeke, Sören Van Laer en Dave Van Reeth krijgen gezelschap van onder meer een Roemeens team onder leiding van Ella Fodor, een Oekraïens team, de Franse floriste Rita Loobuyck en andere internationale floristen.

20.000 mijlen onder zee.
Reis mee rond de wereld, duik 20.000 mijlen onder zee of vlieg van de aarde naar de maan. De vele floristen nemen je mee naar de imaginaire wereld van Jules Verne in combinatie met Kerst. De Russische floriste Natalia Zisko creëert een carrousel, Sébastien Dossin gaat de Kerstman achterna, Jolien Vanderstappen creëert zwevende boeketten en Hilde De Mol reist door de tijd met haar rariteitenkabinet. Het belooft een spektakel om nooit te vergeten te worden.

Demo's en worskhops.
Op dit bloemenevenement bewonder je creaties van vele nationale en internationale bloemkunstenaars, ontdek je de laatste trends en doe je ideetjes op voor feestelijke decoraties bij je thuis. Bovendien geniet je van demonstraties of kan je deelnemen aan een van de vele workshops. Ook florale bloemenshows staan op het programma.

Nieuw in 2017.
Winter Moments with Flowers belooft nog intenser te worden. Op het gelijkvloers zal er ruimte voorzien worden voor heel wat beleving.

Er zit meer in je ticket dan je denkt!
Met het toegangsticket voor Winter Moments with flowers heb je gratis toegang tot de expositie 'Van Picasso tot Miro' op de site van Oud Sint-Jan. Tot 31 december geniet je bovendien korting op enkele Brugse musea.

Klik hier voor tickets

Afbeeldingen